Páč jsem to neviděl, tak bych podle popisu soudil, že se jedná o otok. A pokud tam je ještě teď, tak může setrvat docela dlouho. Tak se pro jistotu obal trpělivostí.
Tato diskuse je určena k dotazům na které se nepodaří najít odpověď na stránkách. Pokud sem někdo vloží nesmyslný, nesmyslné debaty rozpoutávající nebo urážlivý příspěvek, bude odstraněn.
Diskuse
Freunoplastika
Datum: 19.10.2020 | Vložil: Petr
Ahoj,
dřív tu byla diskuze k tomu, proč nedělat freunoplastiku, respektive to pak může vést k obřízce i když původně nebyla potřeba.
Bohužel ta diskuze je smazaná, tak se zeptám znovu.
Mám krátkou uzdičku, při sexu nebolí, ale má to vliv na předčasnou ejakulaci. Teda aspoň to předpokládám.
Na urologii mi bylo doporučeno nad tím uvažovat. Nebavíme se o přetnutí ani odstranění, ale prodloužení.
Máte někde zkušenost nebo co přesně může vést k tomu, že po prodloužení uzdičky je potřeba obřízka?
Případně i zkušenosti jak to vypadá po zákroku (jizvy, citlivost atp.)
Re: Freunoplastika
Datum: 29.10.2020 | Vložil: lukon4485
Já ji měl prodlouženou a podruhé bych do toho nešel. Silná, tupá nehezká, prostě zkurvená. Lepší odstranění, ale budeš potom mít předkožku úplně volnou. Nevím jak to lépe popsat slovy. Důvod k obřízce žádný nevidím, pokud to někdo nezkurví a následně to nezvazivovatí.
Datum: 31.10.2020 | Vložil: Karel
Na plastice uzdičky jsem také byl. Fakt nic moc vzhled se dvěma hrboly (mužů poslat foto). Vliv na prodloužení sexu minimální. Tím myslím tak 15 - 20sec. navíc. Takže to bylo o ničem. A jak psal Lukona předkožka byla volná a při sexu pro partnerku méně dráždivé. Vyřešila to nízká těsná obřízka s odstraněním uzdičky.
Uzdička urychluje ejakulaci, protože tahá a dráždí uzdičkový nervy v trojúhelníku pod ní. Pokud řešíš jen ten úpon, tak rozhodně nečekej prodloužení výdrže. Nervy pod odstraněnou uzdičkou během 6-9 měsíců dorostou a s výdrží jsi tam kde jsi byl. Podle studií, mnoha mužům s předčasnou ejakulací nepomůže ani běžná obřízka. Na to je zvláštní obřízka, kterou dělá jen minimum doktorů. Já osobně vím v ČR jen o jednom pracovišti. A tam jsem byl.
Datum: 06.12.2020 | Vložil: Jirka
Ahoj, jsem jeden z mála u koho se frenuloplastika na 100% podařila. Byl jsem na Andrologické klinice na Iscare v Praze, dělal mi to Mudr. Bittner a jsem naprosto spokojený, žádný problém, doporučuji. Na obřízku ale stejně půjdu, protože po úplném zahojení (cca 6 měsíců) jsem "ukecal" manželku, a při styku si držím předkožku stále staženou dole a je to úžasné.
1) o kousek lepší pocity (ale to může být subjektivní)
2) mnohem lépe kontrolovatelný příchod orgasmu než s předkožkou.
3) plus ostatní výhody i nevýhody obřízky.
Takže si nechám udělat obřízku se zachováním vnitřního listu předkožky (což by logicky bez předchozí frenuloplastiky moc dobře nešlo) a už se moc těším. A podotýkám že na ní nemusím z lékařských důvodů.
Datum: 29.09.2023 | Vložil: qw
také řeším problém s uzdičkou. jsou 3 možnosti - frenuloplastika, odstranění a nebo obřízka. podle toho co se zde píše tak asi obřízka bude nejlepší
Je to potom lepsi
Datum: 17.10.2020 | Vložil: Ruda
Čau čau chlapi. Je s tím mrdání doopravdy mnohem lepší? Přečtětl jsem si k obřízce nějaké články.. A musím říct že jsem se v tom našel a hodně bych to chtěl odoperovat. Mám celkem dlouhou předložku moc mi nedrží kondomy a tak nevím ale možná by to to vyřešilo, a měl bych pohodu.. Holky to pry taky maj rádi. Učím se nosit pero se staženou předkoužkou a překvapilo mě že když si to teď dělám taj je to od tý doby co to nosím staženo takový slabší....a co ta uzdička tam? Jako klukovi mi ji operovali protože jsem ji měl přírostlou.. Chtěl bych asi vysokou a dost těsnou. Co myslíte?
Re: Je to potom lepsi
Datum: 29.10.2020 | Vložil: lukon4485
To jsi asi brouzdal po takových řekl bych pofidérních fórech bez dohledu správců... Je to rozhodně jiné, někdo spokojen je jiný ne. Nejvíce záleží jaký máš vztah k předkožce a jak se dokážeš ztotožnit s obřízkou. Problém bývá s citlivostí žaludu, páč ne vždy je taková jaká se očekává. Nedá se říci, že by byla nižší či vyšší, spíše bývá žalud otupělý a někomu podrážděně reaguje na kontakt s oděvem.
Kondomy to vyřeší určitě, ale jen kvůli tomu?
Ženy a obřízka to je opět případ od případu. I když by se nechalo říci, že naprostá menšina je s tímto stavem nespokojena.
Datum: 01.11.2020 | Vložil: Evka
Ahoj.
Můj manžel měl taky přání jít na obřízku a to už několik let let, a loni na ni byl. Mě to nezajímalo. Zpočátku jsem nebyla moc nadšená, protože jsem o tomto tématu nic nevěděla.
Ale teď jsem naprosto nadšená. Já miluji jeho penis!
Důvody:
1.) HYGIENA, HYGIENA, HYGIENA: to byla vždy jeho hlavní motivace pro obřízku. Nyní je všechno je skvělé. Všechno je vždy čisté a suché a hlavně od té doby nikdy neměl infekci na žaludu. To je MEGA. Proto nejdůležitější je, aby obřízka byla maximálně těsná.
2.) Nahota: Považuji to za neuvěřitelně vzrušující, když vidím žalud tak nahý, a vím, že už přede mnou svůj žalud neschová :-)
3.) SEX: I když se během „normálního sexu“ nic zásadně nezměnilo, já bych ho nyní pořád ráda orálně rozmazlovala. Právě to je největší rozdíl. Ale bez problémů to funguje když mu to dělám rukou, jen trochu jinak.
Asi jsem byla hloupá, ale fakt jsem netušila, jaké úžasné změny obřízka přinese.
Datum: 02.11.2020 | Vložil: Katka
Ahoj. Píšu to znovu. Je mi 29 let viděla jsem kluka co měl předkožku i co ji nemě,l mě se předkožka nelíbí je to celý vlhký a zapocený, i když si ji myl stejně byl při orálu cítit, mám dva bráchy jednoho obřezanýho kvůli uzký kůžičce a druhého ne. Když jsem se bavila s jejich partnerkama na tohle téma, tak ta co má obřezanýho říkala, že by neměnila ta druhá neví, ale láká jí to, tak brachu přemlouvá ať se nechá obřezat taky.
Já mám partnera obřezanýho v dospělosti. Má jizvu těsně za žaludem, Musím říct, že potom co si nechal odstranit tu dlouhou kůžičku, tak nemám záněty pochvy ani výtoky. Z mého hlediska jedině obřezanýho.
Re: Re: Je to potom lepsi
Datum: 09.11.2020 | Vložil: Monika
Já jsem na dovolené v Indonesii navštívila rituál obřezávání dívek. Zprvu jsem byla zděšená, co jim to provádí, ale bylo mi vysvětleno, že to má mnoho výhod pro dívky. Především z hygienického hlediska a estetického hlediska to dívkám pomůže. Pokud se mi narodí dcera, ráda bych ji také nechala obřezat, ale nevím zda-li lze v čr nalézt vhodného operatéra.
Re: Re: Re: Je to potom lepsi
Datum: 16.11.2020 | Vložil: Jirka
Ahoj, nevím co ti kdo napovídal, ale je to pitomost. U mužů to význam má, ale u žen rozhodně ne. Apropo aby jsi si nemyslela že jsem obyčejný "hejtr" (pardon nevím jak se to správně píše). Sám jsem po frenuloplastice (ze zdravotních důvodů) a půjdu na obřízku (bez zdravotních důvodů). Mám dva syny 3 roky a rok, ale NIKDY bych je bez zdravotních důvodů nenechal obřezat.
1) mají právo na své tělo.
2) lidé obřezaní v dětství nepoznali sexuální funkci přírodní verzne svého genitálu a tak si myslí že byli o něco ochuzeni a může to vést i k negativnímu postoji vůči rodičům.
3) v pubertě synům všechno vysvětlím jak se věci mají, a pokud za mnou příjdou po pár prvních zkušenostech (třeba v 16ti) že chtějí obřízku, tak jim dám souhlas rodiče.
4) aby jsi pochopila o co jde, tak ekvivalentem k předkožce je jen kapucka klitorisu, NE klitoris, ten je ekvivalentem žaludu!!! Takže když necháš obřezat holčičku, je to jako kdyby jsi nechala chlapečkovi uříznout žalud a to nepřeháním!!!
Datum: 18.11.2020 | Vložil: cirkumfetištista
Tak tenhle příspěvek a i ten podemnou určitě psala žena :D :D :D
Datum: 28.09.2023 | Vložil: tli
zajímavé. Holka co má jednoho bráchu obřezaného a druhého ne to asi může dobře posoudit. A hezký že to můžete probrat spolu jako ženy, 2 máte obřezané chlapy a cíl je nechat přemluvit třetího
Technika
Datum: 13.09.2020 | Vložil: Meloun
https://uro-forum.ru/viewtopic.php?t=5515#title
Zdravím, znate někdo tuhle kliniku, je to v Rusku tak tam asi člověk nepojede, ale zaujal mě ten styl že dají ty stehy až skoro na žalud. Ta jejich práce vypadá dost dobře. Viděli jste někdy podobný styl? Kdyžtak stránku dejte do google prekladace
Re: Technika
Datum: 16.09.2020 | Vložil: lukon4485
To je nízká, tedy spíše velmi nízká obřízka. Čas od času ji potkám i v ČR, ale ještě jsem z nikoho nevymordoval kde to dělají. Ale jinak velmi zajímavá klinika. A letenka do Ruska není drahá..
Re: Re: Technika
Datum: 31.10.2020 | Vložil: Karel
Takto velmi nízkou umí Hanáková z Uromédy. Je to tím, že tam zvládají operační techniku "Sleeve resection". Díky ní si pacient může říct od vysoké až po velmi nízkou. A těsnost taky dle přání. Byl jsem tam. K tomu používá mikro chirurgické postupy, kdy operuje i šije pod zvětšením. Proto může dát jizvu naprosto těsně k žaludu, bez zbytku světlého kůže. A vypadá to dobře. Víc asi tady:
www.uromeda.cz/cz/obrizka.html?action=zrus_hledani
Obnova předkožky
Datum: 08.09.2020 | Vložil: David
Ahojte, vím, že můj dotaz je odlišný,než co tady řešíte, ale má někdo zkušenost s obnovou předkožky? Případné techniky atd. Diky
Re: Obnova předkožky
Datum: 09.09.2020 | Vložil: lukon4485
Za mě mohu čerpat jen z načerpané teorie. Takže přes Google hledat: foreskin restoration. A c ČR to žádný plastický chirurg nedělá. Už jsem to jednou řešil a dotyčný sehnal kliniky v Velké Británii a v Itálii. Následně jel do Itálie.
Datum: 10.09.2020 | Vložil: Petr
Proč ji chceš obnovit? Nejsi spokojený?
Re: Re: Obnova předkožky
Datum: 10.09.2020 | Vložil: David
No obřízku mám od dětství a nějak jsem se s tím do teď nesmířil. Chtěl bych mít alespoň částečně žalud překrytý kůží, tak hledám možnosti. Operativně to řešit nechci, ale spíš jestli má někdo zkušenosti s nějakými praktiky.
Re: Re: Re: Obnova předkožky
Datum: 10.09.2020 | Vložil: Anonym
Já si myslím, že jestli máš obřízku úplnou, tak bohužel jinak než operativně to řešit nepůjde :)
Re: Re: Re: Re: Obnova předkožky
Datum: 10.09.2020 | Vložil: lukon4485
Jde to i těmi náplastmi. Ale bude to na dlouho. První půlrok není vidět skoro žádná změna a pak to začíná slušně akcelerovat. Do dvou let měli všichni v podstatě kompletní předkožku. Ale to jest jen teorie, kterou jsem nastudoval.
Re: Re: Re: Re: Re: Obnova předkožky
Datum: 10.09.2020 | Vložil: David
Díky moc, za malé povzbuzení. Na ty pásky jsem se díval, ale nějak moc nechápu jak to lepit. Je fajn,když někdo málo poradi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Obnova předkožky
Pokusím se ti po tom v následujících dnes podívat a dát ti sem odkaz.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Obnova předkožky
Třeba : https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=cs&nv=1&prev=/search%3Fq%3DForeskin%2BRestoration%26start%3D10%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DL5Q%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:cs:official%26biw%3D1344%26bih%3D635&pto=aue&rurl=translate.google.cz&sl=en&sp=nmt4&u=https://www.foreskin.gc.bz/t_tape.php&usg=ALkJrhhheJAnLpw6mDyl5ayOk1BLR_gpFA
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Obnova předkožky
Datum: 11.09.2020 | Vložil: David
Díky moc, sice se tady řeší opak mého "problému" ale je fajn,že i tak mi chceš pomoci a poradit. Vážím si toho.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Obnova předkožky
Datum: 11.09.2020 | Vložil: lukon4485
Se tak trochu pleteš. Já "tady nejsem" od toho abych lidi přesvědčoval k obřízce, ale proto abych je provedl "světem obřízky". Tedy všemi problémy které s ní souvisí.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Obnova předkožky
Datum: 12.09.2020 | Vložil: David
Tak to je fajn, ale chtěl jsem říci,že můj dotaz nikdo přede mnou tady neřešil. Tak díky moc za tvou práci.
Datum: 10.09.2020 | Vložil: circumfetišista
Děláš blbost :)
-Ten, co mě před obřízkou normálního ptáka-
Po letech padlo rozhodnutí
Datum: 03.09.2020 | Vložil: Rybicka69
Načetl jsem toho za posledních několik let, co se rozhoduji jestli jít či nejít, o circumcisi mnoho. Nakonec padlo rozhodnutí, bez zdravotního i náboženského hlediska a to odevzdat se do rukou chirurga urologa. Na konci září uvidíme, jestli mnou zvolená úplná nízká obřízka bylo správné rozhodnutí. Jedno je však jasné, zpět ani krok
chirurg/plastik?
Datum: 28.08.2020 | Vložil: Jirka
Jsem z Mladé Boleslavi, chtěl bych se zeptat, zda znáte někdo někoho z okolí (Mladá Boleslav, Praha, Liberec, Česká Lípa, Mělník, Nymburk, Poděbrady) který umí udělat VYSOKOU OBŘÍZKU?
Re: chirurg/plastik?
Datum: 02.09.2020 | Vložil: lukon4485
https://m.obrizka.webnode.cz/diskuse/kam-za-obrizkou/
Já tě mohu jen odkázat sem a sdělit ti to co ostatním. Všichni chtějí podrobné informace, ale komunikace v tomto směru je jen jednosměrná, tedy bez zpětně vazby. Proto nemohu poskytnout nic přesnějšího.
Re: chirurg/plastik?
Datum: 02.09.2020 | Vložil: Dendi
To je pořád dokola, kde na vysokou těsnou obřízku...
V Brně je taková jistota Uromeda (tam jsem byl) a pak možná Medicom nebo Štěpán, ale je potřeba si na konzultaci fakt ujasnit, že to udělají podle tvých představ.
V Praze? Slyšel jsem jenom o Urosante, ale tam si zaplatíš i tu pitomou konzultaci. :(
Pak ještě někdo doporučoval Blanku Vraspirovou.
Hold počítej asi s dojížděním nebo s rezervací hotelu na první dny...
Re: Re: chirurg/plastik?
Datum: 19.11.2020 | Vložil: Jirka
Tak jsem na únor objednaný do Brna na Uromedu. Mohl by jsi mi poslat fotky? A nebo řekni Lukonovi a pověs je sem. ;-)
Otok
Datum: 24.08.2020 | Vložil: Rostislav
Ahoj, jsem asi 12 dni po obrizce a otok neustupuje, neni tak velky jako někdo tu mel, ale v oblasti uzdicky je trochu větší, nějaká rada jak ho zmírnit? Nebo proste cekat? Diky
Re: Otok
Datum: 24.08.2020 | Vložil: lukon4485
Pokud trvá už takhle dlouho, tak už asi jen čekat. Někdy to ale trvá dlouho...
Mastička
Datum: 22.08.2020 | Vložil: Martin
Ahoj, po obřízce mi doktor doporučil mastičku Betadine. Když jsem šel na kontrolu, tak tam byl jinej doktor a ten mi řekl, že je lepší bepanthen plus, že prý udělá i takovej film a je to lepší, co myslíte vy? Díky.
Re: Mastička
Datum: 22.08.2020 | Vložil: lukon4485
Každému vyhovuje něco jiného. Záleží na povaze rány, zda je suchá, či vlhká. Podle toho se volí masti. Chce to udržovat tak aby to nemokvalo, ale aby to nebylo příliš suché - ideální je vláčné. Pokud je to moc mokré, rána hnisá a často se trhá. Pokud je příliš suchá, stehy nechtějí lézt ven, oni totiž nevypadávají, nýbrž vyhnisávají.
Re: Re: Mastička
Datum: 22.08.2020 | Vložil: Martin
Aha dobře, no ze začátku jsem používal betadine, teď zkouším na bepanthen plus a uvidíme, jeden steh mi zespoda už vypadl a je tam hnis, takže asi jak píšeš, vyhnisávají. Děkuji.
Re: Re: Re: Mastička
Datum: 23.08.2020 | Vložil: lukon4485
Tím jsem ti nechtěl sdělit, že musí vypadat hned. Chce to řídit tak, aby začali vypadávat nejdříve desátý den, nejlépe čtrnáctý.
Velikost při erekci
Datum: 20.08.2020 | Vložil: Pavel.P
Ahoj vespolek :)
Mám na všechny obřezané malý dotaz. Jsem skoro 3 měsíce po obřízce (vysoká a těsná, Uromeda). Jsem po všech stránkách velmi spokojený, nicméně mě trápí jeden problém. Při erekci mám velmi znatelně kratší penis než před operací (o cca 3 cm). Někde sem četl, že se to stává a že se to časem srovná. Zajímalo by mě ale jestli s tím má někdo zkušenost. Představa že to takhle bude napořád mě vcelku znervozňuje. Díky za odpověď
Re: Velikost při erekci
Datum: 21.08.2020 | Vložil: lukon4485
Někde jsem o tom už četl, ale nikdy jsem se s tím nesetkal. Popravdě jsem tomu ani nevěřil, že to je možné. Jediné co mě napadá, že by jsi měl slabší erekci a měl jsi to opravdu hodně pokrácené. Ale to by logicky nemělo vadit. Druhá varianta co mě napadá, neměl jsi to náhodou v lokální anestezii? Ta může poškodit topořivá tělesa. Samozřejmě řešit to lze.
Re: Re: Velikost při erekci
Datum: 21.08.2020 | Vložil: Pavel.P
Ano, delali mi to v lokální anestezii. Nemám pocit že bych nedosahl plné erekce. Je pravda, že pořád mám jizvu ještě tvrdší a tak doufám, že to může být ovlivněno tím, že kůže ještě není úplně elastická. Snad se to zlepší
Datum: 21.08.2020 | Vložil: Marek
To mě zaujalo. Jak může lokální anestezie poškodit topořivá tělesa? A co se s tím dá pak dělat?
Re: Re: Re: Velikost při erekci
Datum: 21.08.2020 | Vložil: lukon4485
Protože způsobí otok, který to může způsobit. Snad jedině se s tím smířit, jiná varianta mi není známa. Nedostatek kůže si to natáhne z podbřiíku, to problém není. A neměl jsi ho třeba zakřivený a nenechával jsi si to rovnat? To se také zkrátí
Re: Re: Re: Re: Velikost při erekci
Datum: 21.08.2020 | Vložil: Pavel.P
Zakřivený jsem ho neměl. Jen zkrácení délky. A erekci mám pevnou stejně jako před operací.
Re: Re: Re: Re: Re: Velikost při erekci
Datum: 22.08.2020 | Vložil: lukon4485
Poslední co mě napadá, že by jsi to měl hodně pokrácené a kůži z podbříšku by si to nebylo schopno natáhnout. Ale to by mělo při erekci tlačit, tahat, někoho i bolet. Tam jedině mazat zbylou kůži krémem s E vitamínem. Doba mazání je minimálně půl roku.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velikost při erekci
Datum: 24.08.2020 | Vložil: Petr
Já ho měl po obrizce o cca 2 cm kratšího, ale do normálu se to vrátilo velice rychle během měsíce, dvou.
Datum: 28.08.2020 | Vložil: Tom
Ahoj, jak jsi byl spokojený s přístupem v Uromedě?
Datum: 31.08.2020 | Vložil: Pavel.P
Jednoznačně pozitivní. Super přístup, lidské jednání. Paní doktorka ví co dělá
Datum: 12.02.2021 | Vložil: Jirka
Ahoj, taky jsem byl na Uromedě, vysoká těsná. Je sice pravda že jsem 9 dní po obřízce, ale to co mi paní Hanáková udělala není ani zdaleka dobré. (podotýkám že zákrok sice byl v lokální anestezii, ale nic mi nepoškodila a noční erekci mám velice silnou). Chtěl jsem zachovat 1,5cm vniřního listu a odebrat odpovídající část vnějšího listu. Paní doktorka mi řekla, že to udělá "o kousek" kratší, že prý to bude lepší. Dále pak říkala že budu mít postobřízkovou depresi a že se všechno do 8mi měsíců srovná. Podle mých výpočtů, tam mělo zůstat min. 8-9cm vnějšího listu. Nyní s absolutní hrůzou pozoruji svůj penis na kterém zbylo při erekci necelý 1cm vnitřního listu a 3cm vnějšího listu !!! Celá erekce probíhá pod šourkem a v pánvi a je bolestivá. A opravdu velice silně pochybuji o tom, že se ten zbytek o tolik natáhne !!! Paní doktorce jsem při konzultaci před zákrokem ukazoval foto při erekci. Zakreslení proběhlo za operatérským štítem - tzn. beze mě!!! (já hlupák jsem jí důvěřoval a nepodíval se...) Takže pokud se to do roka nesrovná samo, jak tvrdila paní Hanáková, tak podávám žalobu!!! Pokud ano, tak se jí tady omluvím.
Datum: 06.08.2024 | Vložil: Tancred
Zlepšilo sa to, alebo ako sa to vyriešilo. Ja som bol 5/2024 a presne to isté ako popisuješ ty. Neviem čo mám ďalej robiť.
Erekce po obrizce
Datum: 16.08.2020 | Vložil: Olda
Ahoj, zase pisu, ale zajímala by me jedna věc. V pátek jsem byl na obrizce a vubec to nebolelo ani neboli. Dokonce ani pri erekci, je to normální? Hodně lidí si stěžuje, ze nemuzou spat a hrozne je to bolí, diky.
Re: Erekce po obrizce
Datum: 16.08.2020 | Vložil: lukon4485
Možné je vše... ale záleží, kolik ti toho vzali a jak máš velký velikostní poměr mezi klidným stavem a erekcí. Velmi důležité je kolik máš stehů, poněvadž čím jsou hustší, tím méně to "řeže". A v neposlední řadě záleží jak jsi citlivý jedinec.
Re: Re: Erekce po obrizce
Datum: 16.08.2020 | Vložil: Olda
Aha, no vzali mi toho cca jak tobě, velikostní rozdíl mezi klidným a erekcí je docela znatelný, stěhů netušim kolik a stehy mam ještě přelepene takovou blbostí, co mi tam doktor dal, ale asi to bude člověk od člověka no, bolesti snáším docela v pohodě
Pár hodin po obřízce
Datum: 14.08.2020 | Vložil: Olda
Ahoj, tak jsem dnes podstoupil úplnou obřízku, protože jsem měl zdravotní problémy. Podstoupil jsem lokální anestezii a musím doporučit všem. Jeden vpich ke kořenu penisu, jen malé štípnutí, poté jsem dostal injekci tušim do půlky penisu a poté pod žalud (to už jsem necítil). No a poté se šlo řezat :D nic jsem necítil, dokonce u uzdičky to trochu šimralo, když tam něco dělal :D :D Operace trvala asi hodinu a vše bez komplikací. Po operaci jsem jel 70 km domů a už to přicházelo k sobě. Musím říct, že bolest, která se objevila byla fakt malinká a čekal jsem, že to bude hrozná bolest. Teď kdy to píšu, mám cca 11 hodin po zákroku a zatím v pohodě, akorát mi to ze spoda trochu krvácí (prý je u uzdičky nějaká cévka, snad to bude v pohodě) a prosakuje skrz sterilní obvaz, který mám na penisu. Obvaz mám sundat až zítra, ale přemýšlím, že ho sundám už dnes. Mám ledovat a mazat mastičkou betadine. Sprchování mi řekl, že spíše až tak po týdnu. Ledování teda moc nejde, když tam mám ten obvaz, takže až ho sundam, naleduju, mastičkou namažu a zavážu. Nejvíc se bojím nočních erekcí, asi nepůjdu spát a nebo jen nachvilku :D odpoledně jsem usnul asi na 2h a žádná erekce se nedostavila, tak uvidíme. Jinak jak mi po operaci ukázal penis, vypadal dobře, i když byl nateklý :D Kůže jsem si mohl vzít kolik jsem chtěl já, tak jsem si vzal cca kolik má Lukon. Díky za počtení a neváhejte jít na operaci, pokud máte nějaký problém.
Re: Pár hodin po obřízce
Datum: 15.08.2020 | Vložil: Olda
Tak jsem dneska sundal obvaz, no otok není uplně velkej, byla tam nějaká sraženina, sundání obvazu docela bolelo :D no namazal jsem to betadinem a zavázal, když jsem mazal betadinem, tak se mi na prst přilepil steh :D může to být nějakej problém? jinak vše vypadá ok
pár dotazů
Datum: 14.08.2020 | Vložil: Jirka
Přemýšlím o obřízce a chtěl bych se zeptat obřezaných mužů:
1) Otázka pro ty kteří neměli k obřízce zdravotní důvody: Stalo se vám někdy že by jste po obřízce nedosáhli při styku orgasmu?
2) Pociťují vaše partnerky při styku nějakou suchost nebo škrábání? jak moc? a jak často?
3) Co okolí? společné sprchy, nudypláže atd... Jak na vás reagují lidé a co jim odpovídáte?
4) Nevíte o chirurgovi v ČR který dělá kosmetickou obřízku? (odstranění kůže a vnějšího listu předkožky, přičemž vnitřní list a korunka předkožky jsou zachovány)
Re: pár dotazů
Datum: 14.08.2020 | Vložil: lukon4485
1: mě osobně se to nikdy nestalo. Z výpovědí takové případy znám.
2: suchost, jako že by byla na suchu, nebo suchý žalud? S příliš suchým a hrubým žaludem mám osobní zkušenost, ale toho jsem docílil úmyslně a nebylo ji to příjemné. Jinak není mi znám další případ.
3: ve veřejných prostorech jsem si všiml častých zvědavý h pohledů, zejména mužů. Nikdo se mě ale nikdy neptal. Ostatně stejně vypovídají všichni se kterými jsem to probíral.
4: a vyžadujes po našich zkostnatělých lékařích něco nemožného. Chceš vlastně "japonskou obřízku" já bych do ní dnes asi také šel a manželce se to líbí ze všech nejvíc. Mám takovej pocit, že asi budeš muset hledat v zahraničí...
Re: Re: pár dotazů
Datum: 18.08.2020 | Vložil: Jirka
ad 1) Jako že přišli úplně o orgasmy, nebo jen občas?
ad 2) Tam jde o to, že "dámské mazivo" je po obřízce prý vytahováno ven za hranou žaludu. ale to bych asi vyřešil lubrikantem.
ad 3) Tak to se mi docela ulevilo
ad 4) Doufám že někoho v Čechách seženu, a pokud ne, tak bych šel na úplnou vysokou těsnou obřízku, na tu jsem slyšel nejméně negativ a dost pozitiv.
Datum: 07.09.2020 | Vložil: Jarda
2) tahání , pocit suchosti .. vůbec nepříjemný pocit při sexu s ženou co má hodně velké malé pysky . Proste to při sexu vadí
Datum: 19.08.2020 | Vložil: Ondra
Ad 2) Suchost občas při prvním zasunutí, škrábání od krátkých chlupů na těle penisu, které dříve řešilo stažení předkožky. Suchost řeším důkladnější přípravou manželky a chlupy každodenním oholením v rámci hygieny.
Ad 4) Vysokou obřízku se zachováním vnitřní předkožky pod žaludem dělá třeba Mudr Hanáková z Uromedy, tuším, že i Mudr Štěpán a určitě by se našli i někteří další soukromí chirurgové. Každopádně v nemocnici a na pojišťovnu ti takovou obřízku nikdo neudělá.
Datum: 06.12.2020 | Vložil: Jirka
ad 4) děkuji, už jsem objednaný k Mudr Hanákové.
zajímavé otázky. také by mě zajímalo
hlavně tedy co pociťují partnerky obřezaných a jak je to ve sprchách či nudaplážích s reakcemi okolí, asi na to ostatní divně koukají
Ahoj
Datum: 11.08.2020 | Vložil: Hana
Chtěla bych se zeptat můj syn má obřízku je normální když můj syn má při erekci penis nahoru a ne ročně jemu 11 prosím o odpověď
Re: Ahoj
Datum: 11.08.2020 | Vložil: lukon4485
Pokud má penis při erekci zakřivený směrem nahoru, jedná se o estetický nestandart. Lze řešit operativně, ale to nedoporučuji! Druhá možnost je Pro Extender na zvětšení penisu. V Číně ho lze pořídit za stokoruny, ale na to je syn příliš mladý. Poslední možnost je nechat to být, páč na funkčnost to vliv nemá.
Problemy, rada
Datum: 10.08.2020 | Vložil: Patrik
Ahoj, zdravim.
Mam dlouhodobejsi problemy s uzdickou, sel jsem na odstraneni pred 3 lety ale po zakroku jsem zjistil ze mi udelal frenuloplastiku.
Kazdopadne vetsi problemy odeznely ale vyskytly se nove a pocity nejsou taky nejlepsi. Mam problem i s castymy zanety na zaladu, delsi predkozku, ktera se mi nelibi vizualne a take problemy s vydrzi.
To bych ale prirazoval k uzdicce protoze mi vyvolava divne pocity a v moment kdy me zacne tahat tak zaroven je to neprijemne ale zaroven priblizuje vyvrcholeni, protoze to jde dost na silu .. tezko popsat .
Chci poradit jaky typ zvolit, jake misto byste doporucili (okoli Brna)
a kolik je priblizna cena za zakrok
Diky
Re: Problemy, rada
Datum: 12.08.2020 | Vložil: lukon4485
Pokud jsi se skutečně rozhodl pro obřízku, tak jsi se tu určitě porozhlédl a zjistil, že tu mám jen reference na Surgal Brno. Ale jejich práci jsem nikdy neviděl. Nejlepší je asi Praha a MUDr Malich u kterého jsem byl na podruhé já. Myslím, že normální lékař ti zdravotní indikace uzná.
Re: Re: Problemy, rada
Datum: 12.08.2020 | Vložil: Patrik
dekuji za odpověď,
co myslis tim uznani lekarem?
ze by byl zakrok proplacen pojistovnou?
Ano jak rikas, porozhledl jsem se a cetl jsem ze vsichni doporucuji lekare soukrome, kde pojistovna zakrok neproplati
Re: Re: Re: Problemy, rada
Datum: 13.08.2020 | Vložil: lukon4485
To obecně platí. V nemocnici to dělají jak na běžícím páse a jak jsem zjistil, nějakou mechanikou a komfortem po zákroku se nezabývají, neboť důležité je odstranění indikace. Ale podívej se jak to mám udělaný já a jak to dělají jinde. A další dva co byly u MUDr Malicha jsou také spokojeni. Otázkou je pak tvá finanční situace, možnost a ochota si někam zajet.
Obecně ale platí, že nejlépe provedené obřízky jsou v Praze.
Re: Problemy, rada
jak čtu, tak problém s uzdičkou je asi lepší vyřešit obřízkou než její opravou nebo ostraněním
Omyl
Datum: 07.08.2020 | Vložil: lukon4485
Za tu smazanou diskusi se všem omlouvám, zase jsem jednou chtěl něco udělat z mobilu... Pokud jsem smazal nějaký nezodpovězený dotaz, prosím o jeho nové vložení.